House of Bèta verhoogt master-niveau bèta’s

Computable Awards 2019

Awards

House of Bèta is ontstaan uit de twee bèta units van Talent&Pro en bestaat momenteel uit tweehonderd professionals. Het richt zich specifiek op hbo en wo afgestudeerde bèta’s, die opgeleid en intensief begeleid worden tot vakvolwassen professionals. Naast de financiële dienstverlening is House of Bèta ook actief binnen de sectoren telecom, energie en overheid. Het richt zich vooral op data-analyse, data-science, business-analyse en testen maar ook functioneel en applicatiebeheer en rollen binnen het actuariaat en riskdomein. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om House of Bèta te nomineren in de categorie Opleider van het Jaar.

Het idee voor de oprichting van deze tak is zo’n drie jaar geleden ontstaan. Binnen de Talent&Pro business units Actuarieel en Business IT groeide de vraag naar support op technische vraagstukken én naar dataprofessionals en -analisten, ook buiten de financiële dienstverlening. In alle sectoren zijn dataspecialisten in toenemende mate nodig. Of dit nu in logistiek, retail, telecom, bij overheden of in financiële dienstverlening is. House of Bèta biedt iedere bèta-medewerker de mogelijkheid om zich te ontwikkelen op een steeds hoger niveau met onder andere masteropleidingen op het gebied van artificial intelligence, data science en data analytics.

Ontwikkeling is waar House of Bèta in gelooft. Door het continu investeren in het ontwikkelen van de medewerkers middels opleidingen en permanente coaching van een people manager, heeft het zeer gemotiveerde mensen beschikbaar, die met hun technische bagage en kunde vooroplopen in de markt. Daarnaast werkt House of Bèta met een warm netwerk van hooggespecialiseerde zzp’ers die aan hen verbonden zijn.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-19T11:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.