myBrand scoort afgelopen jaren 100 procent bij Giarte

Computable Awards 2019

Juichen

SAP-dienstverlener myBrand, onderdeel van Conclusion, heeft al vier jaar op rij een 100 procent Outsourcing Recommendation Score behaald in het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte, onderzoeks- en adviesbureau op het vlak van it-dienstverlening en -outsourcing. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om myBrand te nomineren in de categorie Service-integrator van het Jaar.

myBrand biedt SAP-diensten aan op het gebied van advies, implementatie, projecten, support en exploitatie. Denk bijvoorbeeld aan het functioneel applicatiebeheer van de SAP-omgevingen, het implementeren van een cloud-integratieplatform of het begeleiden van de overstap van SAP ECC naar S/4Hana. Ruim driehonderd medewerkers werken voor klanten als BioMCN, Coop Supermarkten, Eneco, Heijmans en Tanatex.

Al vier jaar op rij heeft myBrand een 100 procent Outsourcing Recommendation Score behaald in het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Dit betekent dat klanten die deelnamen aan het onderzoek myBrand unaniem zouden aanbevelen. Het onderzoeksbureau publiceert jaarlijks de grootste benchmarkstudie over de ervaringen van Nederlandse klantorganisaties met hun it-serviceproviders. myBrand behaalde een 85 op een schaal van 100 in de Trust Score. Een ander onderscheidend vermogen van de dienstverlening van myBrand is dat zij werken volgens het pace layered application strategy model van Gartner. Dat houdt in dat myBrand producten en diensten levert op systems of record, systems of differentiation en systems of innovation.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-20T11:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.