OutSystems onderzoekt kracht ai en ml in low-code

Computable Awards 2019

troffee

OutSystems combineert de kracht van low-code ontwikkeling met geavanceerde mobiele mogelijkheden. OutSystems creëert hiermee moderne manieren om applicaties te ontwikkelen. Zo lanceerde het bedrijf in 2018 outystems.ai, met als doel om te onderzoeken hoe artificial intelligence (ai) en machine learning (ml) softwareontwikkeling verder kunnen ontwikkelen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2019 reden om OutSystems te nomineren in de categorie Softwareleverancier van het Jaar.

Andere innovaties van OutSystems het afgelopen jaar omvatten een nieuwe beveiligingsdienst, een nieuwe versie van het platform dat een einde maakt aan de problemen rondom legacy-systemen en een low-code platform oplossing voor Microsoft Azure. Meerdere klanten van OutSystems hebben met het low-code-platform hun legacy-systemen gemoderniseerd. Zo ook Vopak. Het bedrijf heeft een geheel nieuw terminal management systeem gebouwd met een focus op cloud en mobiel gebruik. Dit hebben ze gerealiseerd in slechts twaalf maanden. Het systeem ondersteunt de logistieke processen in de kern.

OutSystems definieert de toekomst van softwareontwikkeling door een van de grootste problemen van bedrijven aan te pakken: het gebrek aan snelheid en flexibiliteit van traditionele softwareontwikkeling. Door gebruik te maken van automatisering, kunstmatige intelligentie en diepgaande technologische integraties kunnen softwareontwikkelaars samen met gebruikers applicaties bouwen met behulp van een visuele interface. Hierdoor behoort traditioneel programmeren tot het verleden, kan de business een veel grotere rol spelen en zijn bedrijven minder afhankelijk van traditionele it-middelen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-27T11:59:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.