Qiss IT scoort nominatie met DISC-analyse

Computable Awards 2020, categorie Detachering & Recruitment

Diversiteit diversity

Qiss IT biedt mensen zonder it-ervaring de kans door middel van een traineeship de it-wereld te betreden. Dit door een trainingsweek aan te bieden waarin de basis van it wordt uitgelegd. Qiss IT heeft vooral focus om meer diversiteit in de wereld van it te brengen. Dit doet het onder andere met een DISC-analyse. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Qiss IT te nomineren in de categorie Detachering & Recruitment.

De DISC-analyse brengt verschillende persoonlijke competenties in kaart op het vlak van dominantie, invloed, stabiliteit en consciëntie. Dit gebeurt onder andere door het toewijzen van kleuren, te weten rood, geel, blauw en groen. Deze analyse helpt bij het plaatsten van trainees bij opdrachten. Qiss IT onderscheidt zich van de concurrentie door het aanpassen van het cursusaanbod op wensen van de klant. Hierdoor zorgen zij ervoor dat hun trainees beschikken over diverse modules.

Qiss IT focust zich op diversiteit door meer vrouwen te stimuleren om de it-wereld in te gaan. De communicatieve vermogens van mannelijke it’ers zijn over het algemeen niet de sterkste. Qiss heeft het onderscheidende vermogen gevonden om het communicatie vak te vertalen naar het it-vak en dan met name de verbinding naar de klantzijde te maken. Hierdoor is Qiss IT in staat om met de beschikbare middelen een sterke meerwaarde te geven aan een it-afdeling op het gebied van communicatie. Deze meerwaarde vertaalt zich in een duidelijke klanttevredenheid doordat er op een vriendelijk en verbindende manier gecommuniceerd wordt.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-04T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.