Incentro scoort met geluk, ambitie en specialisme

Computable Awards 2020, categorie Service Integrator

Blijdschap geluk happiness happy

Toen Incentro de focus verlegde van groei naar geluk ontstond er ruimte voor vertrouwen en autonomie. Het gevolg? De creativiteit nam toe, de prestaties werden beter en het bedrijf begon te groeien. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om Incentro te nomineren in de categorie Service Integrator

Geluk, ambitie en specialisme, dat zijn de culturele waarden die bij Incentro centraal staan. De meer dan driehonderdvijftig specialisten bepalen zelf hoeveel ze verdienen, werken in autonome cellen en volgen een intense training om ‘incentronaut’ te worden. De afgelopen jaren staat het bedrijf in de top 3 van beste werkgever van Nederland volgens onderzoek van Great Place to Work. En voor twee jaar op rij de tweede plaats in de categorie Best large workplaces.

Deze plaats behaal je niet zomaar; alleen als je werkgeluk voorop stelt. De succesformule voor werkgeluk bij Incentro? Hiërarchie uit het raam gooien en geluk voorop zetten. Bij het bedrijf werken ze volgens de celfilosofie van Eckart Wintzen, hierdoor werkt iedere vestiging autonoom. Dat is precies wat ze willen voor de werknemers; de autonomie over je eigen carrière. Door de focus op geluk zijn het onderlinge vertrouwen, het kameraadschap en de trots enorm gegroeid. De mensen zijn de drijvende kracht achter vooruitgang en verandering. Geen gelukkige medewerkers? Geen uitzonderlijke resultaten. Zo simpel is dat volgens Incentro.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-06T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.