ServiceNow scoort met apaas-platform Now

Computable Awards 2020, categorie IaaS & PaaS

Cloud computing

Het Now Platform van ServiceNow is het eerste volledig functionele apaas (application platform as a service)-platform binnen de branche en wordt door duizenden toonaangevende bedrijven wereldwijd gebruikt. ServiceNow vereenvoudigt het op maat bouwen van bedrijfsapplicaties, wat normaliter een complexe taak is. Hiermee stelt het bedrijf ontwikkelaars in staat om applicatieontwikkeling radicaal te versnellen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 reden om ServiceNow te nomineren in de categorie IaaS & PaaS.

Met ServiceNow bouwen bedrijven applicaties in een fractie van de tijd die nodig is via de traditionele manier van ontwikkelen. Alle maatwerkapplicaties worden samengevoegd in een uniforme, betrouwbare en volledig beheerde cloudomgeving. De Intelligent Automation Engine van het platform combineert machine learning met geautomatiseerde acties die kosten drastisch verlagen en de oplostijd versnellen.

Recentelijk heeft ServiceNow de Now Platform Orlando-release gelanceerd, inclusief Now Intelligence, een aantal nieuwe ai- en analytics-mogelijkheden. Met Now Intelligence biedt ServiceNow bedrijven nieuwe inzichten die werknemers slimmer en sneller laten werken, zakelijke beslissingen stroomlijnen en een hoger niveau van productiviteit mogelijk maken. De Now Platform Orlando-release biedt analytics, intelligence en verbeteringen van de mobiele oplossingen. Now Intelligence biedt praktische en doelgerichte ai en analytics voor het bedrijfsleven en het stelt medewerkers in staat om snel en eenvoudig beslissingen te nemen, problemen op te lossen, antwoorden te vinden en taken te automatiseren.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-10T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.