4PS krijgt nominatie voor bouw-app

Computable Awards 2021, categorie Software / SaaS

Bij veel bouwbedrijven maken uitvoerders op locatie nog gebruik van tekeningen op papier. Met de 4PS On-site App is dat niet meer nodig. Deze nieuwe app heeft als doel de uitvoerder en medewerker op locatie te voorzien van actuele informatie. Hiermee is 4PS, softwareleverancier voor de bouwnijverheid, in staat om klanten te voorzien van een waardevolle ondersteuning op bijvoorbeeld de bouwplaats. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om 4PS te nomineren in de categorie Software / SaaS.

Buitendienstmedewerkers willen op locatie zo snel mogelijk toegang hebben tot alle benodigde documenten, zoals tekeningen. In de 4PS On-site App bouwen zij onder andere een digitaal dossier op met daarin alle foto’s, tekeningen, bestanden en opmerkingen van een project. Met deze app legt 4PS de verbinding tussen het kantoor en de bouwplaats. De 4PS On-site App ondersteunt de processen die zich voornamelijk buiten of op het project afspelen. Met de app kan de uitvoerder op locatie documenten, meldingen en checklijsten raadplegen. Door een directe koppeling met de softwareoplossing 4PS Construct is er altijd realtime-inzicht in actuele informatie.

De 4PS On-site App kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld kwaliteitsborging bij oplevering, veiligheid, keuringen en inspecties. Hiermee kunnen bouwbedrijven voldoen aan toenemende regelgeving rondom veiligheid op de bouwplaats zoals de VCA en de nieuwe Wet Kwaliteitsborging Bouw (Wkb). Een potentieel gevaarlijke situatie op locatie kan direct geregistreerd worden, waardoor het probleem meteen in kaart is gebracht en opgelost kan worden.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-07T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.