Dit zijn de 10 beste software-aanbieders van 2021!

Genomineerden Computable Awards 2021, categorie Software / Saas

Award prijs nominatie genomineerd

Ict-vaktitel Computable heeft tien nominaties uitgedeeld binnen de Computable Awards 2021 in de categorie Software / Saas. Het gaat om 4PS, FinOps, GreenFlux, Ivanti, Kofax, Meetingselect, Mendix, MultiBel, OutSystems/Phact en PSOhub. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 2 november.

Een groep van in totaal 21 Computable-experts heeft de 45 voordrachten in de categorie Software / Saas digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de basis van waaruit de algemene jury van de Computable Awards 2021 de tien genomineerden heeft bepaald. Dit juryteam bestaat uit Artie DebidienStijn GroveBart van der MarkRuud Mulder en Fred Streefland. De voordrachten zijn getoetst op het onderscheidende vermogen van de leverancier, het onderscheidende vermogen van het product en wat het bedrijf bijzonder maakt volgens de inzender.

De tien genomineerden in de categorie Software / Saas zijn:

Stemmen

Op 5 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2021. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 2 november worden per categorie de winnaars aangewezen. De komende tijd maken we gedoseerd ook de andere genomineerden bekend.

Partner worden van de Computable Awards 2021?

Wilt u partner worden van de Computable Awards 2021, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Verbind dan uw naam aan dit evenement en ben aanwezig bij de spectaculaire uitreiking op 2 november 2021!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-07T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.