FinOps scoort nominatie met adviessoftware

Computable Awards 2021, categorie Software / SaaS

Financiering finance geld

Financieel expert FinOps heeft software ontwikkeld die laat zien hoe en hoeveel geld kan worden bespaard door de consument. De programmatuur en applicaties bieden directe en concrete oplossingen om het financiële keuzegedrag van consumenten op een positieve manier te beïnvloeden. De software is ontwikkeld, omdat veel consumenten maandelijks geld laten liggen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om FinOps te nomineren in de categorie Software / SaaS.

De intermediair kan met deze nieuwe software makkelijk de bestaande consumentendata omzetten in diverse financiële keuzes. Een lagere rentelast op de hypotheek, het aflopen van de vaste renteperiode, lagere overlijdensrisicolasten, andere voorwaarden bij een andere geldverstrekker; een aantal voorbeelden van de financiële voordelen die te behalen zijn. Met de software die FinOps heeft ontwikkeld is in één oogopslag te zien waar geld kan worden bespaard.

Niet alleen worden de financiële mogelijkheden automatisch in kaart gebracht, de software neemt ook een groot deel van de zorgplicht uit handen. De programmatuur zorgt voor een actief relatiebeheer tussen de adviseur en de consument. Actuele informatie over markt- en wetswijzigingen worden via het dashboard gecommuniceerd naar de financieel tussenpersoon en de klant, waardoor hier actief achteraan gaan niet meer nodig is.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-07T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.