Ivanti krijgt nominatie voor Neurons

Computable Awards 2021, categorie Software / SaaS

Mobiel mobile laptop pc

Ivanti levert het Neurons-automatiseringsplatform waarmee elke it-verbinding tussen apparaten, infrastructuur en mensen slimmer en veiliger wordt gemaakt. De intelligentie van deze technologie is deels afkomstig van machine learning. Neurons kan gebruikt worden voor vrijwel alle it-middelen, van pc’s en mobiele apparaten tot virtuele desktopinfrastructuur en het datacenter. Neurons zorgt ervoor dat medewerkers gepersonaliseerde ondersteuning kunnen krijgen, wat komt doordat veel standaard taken geautomatiseerd beschikbaar zijn. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Ivanti te nomineren in de categorie Software / SaaS.

Ivanti Neurons is een intelligent hyper automation-platform dat organisaties in staat stelt hun it-middelen proactief, voorspelbaar en autonoom te beheren. Apparaten kunnen zichzelf herstellen en beveiligen, en het platform biedt eindgebruikers daarnaast diverse zelfservicemogelijkheden, waarvoor ze anders een helpdesk zouden moeten bellen. Om dit alles mogelijk te maken, gebruikt Ivanti Neurons automation bots, die zelfstandig incidenten en beveiligingsproblemen kunnen detecteren en oplossen. Die bots zijn een welkome aanvulling op de veelal onderbemande it-teams, en helpen om de nauwkeurigheid, snelheid en kosten van de it-dienstverlening te verbeteren.

Organisaties die Neurons gebruiken, hebben met de oplossing hun ongeplande uitval tot 63 procent teruggebracht, de tijd voor het installeren van beveiligingsupdates met 88 procent verminderd en tot 80 procent van de problemen met end-points opgelost voordat gebruikers deze rapporteerden. Ivanti zet met Neurons een belangrijke stap om uitdagingen aan te pakken als de enorme toename van thuiswerkend personeel, de snelle groei en complexiteit van apparaten en data, een multi-generatie personeelsbestand op afstand en toenemende cybersecurity-bedreigingen. Neurons helpt organisaties te evolueren van standaard automatisering naar een combinatie van hyper-automation en deep learning, waarmee een zelfhelende autonome ‘edge’ ontstaat.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-07T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.