Kofax koppelt ReadSoft en krijgt nominatie

Computable Awards 2021, categorie Software / SaaS

Digital workflow-specialist Kofax heeft ReadSoft Online gekoppeld met het Microsoft Dynamics 365-platform. ReadSoft Online is de saas-oplossing van Kofax voor het extraheren van factuurgegevens en automatiseren van de crediteurenadministratie. Deze integratie met Dynamics 365 helpt organisaties om hun procure-to-pay workflows verder te optimaliseren en bedrijfskritische processen te automatiseren. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Kofax te nomineren in de categorie Software / SaaS.

De verwerkingstijd van facturen kan met maar liefst 80 procent verminderd worden door deze samenwerking tussen Kofax en Microsoft. De gezamenlijke oplossing maakt het mogelijk om automatisch factuurgegevens te verwerken in meer dan 35 talen en honderden formaten met ReadSoft Online. Vervolgens kunnen deze doorgestuurd worden via bredere workflows, die worden beheerd in Dynamics 365. Door het eenvoudige installatieproces (via een wizard) worden de Kofax- en Microsoft-platformen eenvoudig met elkaar verbonden, zonder complexe integratieprojecten.

Het Intelligent Automation-software-platform van Kofax helpt organisaties om informatie-intensieve bedrijfsprocessen te transformeren, handmatig werk en fouten te verminderen, kosten te minimaliseren en de betrokkenheid van klanten te verhogen. Kofax combineert rpa, cognitive capture, process orchestration en mobility & engagement met analyses, waardoor implementaties vele malen gemakkelijker gaan, wet- en regelgeving automatisch nageleefd wordt, zowel groei als winstgevendheid vergroot worden en klanten de concurrentie voor kunnen blijven.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-07T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.