Meetingselect scoort met proactief meetingbeleid

Computable Awards 2021, categorie Software / SaaS

Vergadering

Meetingselect is een platform voor het boeken van meetings, werkplekken, co-working ruimtes, hotels voor groepen en vergaderzalen wereldwijd. Het is een meeting management platform waarmee je wereldwijd al je meetings, congreshotels en werkplekken boekt, beheert en betaalt. Met Meetingselect kunnen meetings en werkplekken eenvoudig beheerd worden. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Meetingselect te nomineren in de categorie Software / SaaS.

Via één druk op de knop is er toegang tot efficiency in processen en dus tijdsbesparing, vindt eenvoudig sturing plaats conform meetingbeleid naar leveranciers resulterend in kostenreductie en risicobeperking. Er is 24/7 toegang tot het Smart Data & Duty of Care-dashboard om werknemers te beschermen, trends te signaleren en kosten te beheersen. Werknemers hebben een keuze uit locaties om te werken, te co-creëren, successen te vieren, zaken te doen, te vergaderen en/of met groepen zakelijk te overnachten.

Met Meetingselect zijn het boeken en beheren simpel en kunnen tevreden stakeholders centraal betaald worden. De oplossing houdt zelfs rekening met actuele ontwikkelingen, bijvoorbeeld welke vergaderlocaties of werkruimtes beschikbaar zijn met een goed doordacht Covid-19-beleid. Voor locaties met de juiste beschikbaarheid voor een bijeenkomst op gepaste afstand is daarom een distance seating-oplossing ingebouwd. Ook is via Meetingselect de beste plaats te bepalen om bijeen te komen op basis van reistijd, reiskosten en co2-uitstoot.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-07T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.