MultiBel maakt pieper overbodig en scoort nominatie

Computable Awards 2021, categorie Software / SaaS

Dokter doctor arts mobiel mobile zorg health

MultiBel biedt een saas-oplossing die Kiwa-gecertificeerd kan worden als ‘NEN2575-4 stil alarm ontruimingsinstallatie voor de zorg en ziekenhuizen’. Voor instellingen met niet zelfredzame personen is dit een enorme stap, eindelijk kunnen de piepersystemen de deur uit. De saas-oplossing biedt tal van voordelen ten opzichten van hardware op locatie. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om MultiBel te nomineren in de categorie Software / SaaS.

Medewerkers willen gealarmeerd worden op het toestel, hun smartphone, dat ze toch al dragen, niemand heeft zin in een riem vol apparatuur. Ten opzichte van piepers heeft de app ook tal van extra functionaliteiten, zoals crisis logging, portofoon-app, aanwezigheidsregistratie, alarmering bij onderbezetting, foto en video delen, et cetera. MultiBel is gecertificeerd volgens het nieuwe WSAS-protocol, een verbetering ten opzichte van de oude situatie. Dit moet er in de toekomst toe leiden dat er minder slachtoffers te betreuren zijn.

MultiBel functioneert als een platform voor tal van toepassingen. Een oplossing voor de ontruiming, BHV, alleenwerkers, noodknoppen en nog meer. Daarnaast begint het vaak met de alarmering, maar daar stopt MultiBel niet. Het biedt ook functies om te communiceren (porto-app, conference call, bevestigen en afwijzen) en de crisis te managen (logging). En dit alles als saas-oplossing, zonder extra hardware.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-07T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.