Phact en OutSystems scoren met autonome tractor

Computable Awards 2021, categorie Software / SaaS

Tractor

Phact heeft op basis van het applicatie-ontwikkelplatform van OutSystems en de .Net-codetaal de AgBot-software ontwikkeld voor AgXeed. De software stelt tractoren van AgXeed in staat autonoom land te bewerken. Hierbij berekent het systeem de optimale route en wordt rekening gehouden met omstandigheden en verschillende landbouwinstrumenten. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om zowel OutSystems als Phact te nomineren in de categorie Software / SaaS.

Voor de ontwikkeling van het eindproduct heeft Phact gebruik gemaakt van zijn expertise op het gebied van internet of things. Hiermee wordt de communicatie tussen het voertuig en de cloud geregeld met routeringsdata, veiligheidsdata en data met betrekking tot de elektrische aandrijving van het voertuig. Het OutSystems-applicatieplatform is daarbij ingezet voor het realiseren van één centraal punt voor het managen van het voertuig. AgXeed kan hiermee realtime monitoren, de optimale route berekenen en zelfs de inkoop van onderdelen regelen.

Alle expertises van Phact komen in dit eindproduct samen. De historie in telecom wordt gebundeld met de kracht van iot, wat tot deze innovatieve oplossing heeft geleid. OutSystems biedt daarbij een platform om het geheel samen te brengen en de hele keten te integreren. In dit project laat Phact zien dat het meer is dan enkel een softwarepartner. Het laat zien verstand te hebben van zowel firmware, hardware als software en dat te kunnen bundelen in een totaaloplossing.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-07T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.