PSOhub krijgt nominatie voor psa-software

Computable Awards 2021, categorie Software / SaaS

PSOhub levert professional services automation (psa)-software voor dienstverlenende organisaties die hun processen van funnel-to-cash willen automatiseren. Denk daarbij aan accountants, it-servicesbedrijven, marketingbureau’s, managementconsultants en architecten. Vooral de dienstverleners biedt PSOhub een 360 graden projectmanagementoplossing. Dit bestaat uit onderdelen als uitgebreid en predictive project en task management, smart contract management, self-driving urenregistratie en facturatie. Ondertussen wordt de software gebruikt in 57 landen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om PSOhub te nomineren in de categorie Software / SaaS.

Voor kleine en middelgrote organisaties zijn de opties ten aanzien van psa-software schaars. Veel van de huidige aanbieders richten zich op grotere organisatie. PSOhub richt zich op dienstverlenende organisaties tussen de vijf en vijftig medewerkers. Daarnaast is PSOhub de enige aanbieder van psa-software die geïntegreerd is met HubSpot. Tot slot zijn ook de native integraties met accountingsoftware volledig gericht op deze kleinere doelgroep. Pakketten als Xero, Quickbooks en Moneybird integreren met de projectmanagementoplossing voor kleine organisaties.

Goed projectmanagement gebeurt vaak met behulp van een scala aan software-oplossingen. Een pakket voor contractmanagement, een pakket voor taskmanagement, een pakket voor projectmanagement, et cetenra. Al snel heeft een gemiddelde organisatie nog vijf pakketten nodig naast het traditionele crm-systeem. Met PSOhub is dit verleden tijd. Al de functionaliteiten zijn aanwezig om een dienstverlenende organisatie van funnel-to-cash te automatiseren. De koppeling met het crm-pakket zorgt ervoor dat data automatisch wordt overgenomen en dat vitale projectinformatie terugvloeit. Op die manier is er one-single-point-of-truth, namelijk het crm-pakket.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-07T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.