Dynamics Guru verdient nominatie als connector

Computable Awards 2021, categorie Detachering & Recruitment

Dynamics AX

Dynamics Guru is gespecialiseerd in het vinden van Dynamics-capaciteit voor bedrijven over de hele wereld. Het werkt zelf met Dynamics AX 2012 of D365 FO en heeft dus zelf ook kennis van implementaties en de techniek om de juiste capaciteit te leveren. Dynamics Guru vindt zichzelf geen typische recruiter, het ziet zichzelf als een connector. Werkzoekenden verbinden met een droombaan is daarbij het motto. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Dynamics Guru te nomineren in de categorie Detachering & Recruitment.

De atypische recruiter lost praktische problemen op door de juiste mensen, baanspecificaties en bedrijven te verbinden. Het biedt die bedrijven de mogelijkheid om de bestaande Dynamics-experts in te zetten bij het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Doordat Dynamics Guru al heel lang actief is op deze markt, heeft het toegang tot de beste professionals die het uit Azië of Europa betrekt. Dit zijn hoogopgeleide senior it-mensen met een bewezen staat van dienst in Microsoft Dynamics 365.

Dynamics Guru levert aan grote partners en eindklanten in bijna elke provincie. Het vervult meer dan veertig vacatures op gebied van Dynamics. De kracht hiervan is als iemand een baan zoekt als kandidaat dat Dynamics Guru vaak een bedrijf heeft die zo’n specifieke kandidaat zoekt. Het probeert hierbij tussen de vacatures door te kijken, want klanten hebben dagelijks vraag naar Dynamics-professionals omdat vaak nieuwe projecten worden gewonnen. Doordat Dynamics-professional een dunbevolkt ‘ras’ in Nederland is, beschermt Dynamics Guru zijn kandidaten. Een kandidaat zal alleen met goedkeuring worden voorgesteld op basis van zijn of haar LinkedIn-profiel.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-17T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.