Dit zijn de 10 beste detacheerders en recruiters!

Genomineerden Computable Awards 2021, categorie Detachering & Recruitment

Werving recruiter recruiting

Ict-vaktitel Computable heeft tien nominaties uitgedeeld binnen de Computable Awards 2021 in de categorie Detachering & Recruitment. Het gaat om Dynamics Guru, groei-IT, Haselhoff Groep, Humanoids, Linden-IT, Quoratio Groep, Sterksen, Yacht en YoungOnes. Ook was er een nominatie voor Linkit, maar dit bedrijf trekt zich terug uit de competitie. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 2 november.

Een groep van in totaal 21 Computable-experts heeft de 25 voordrachten in de categorie Detachering & Recruitment digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de basis van waaruit de algemene jury van de Computable Awards 2021 de tien genomineerden heeft bepaald. Dit juryteam bestaat uit Artie DebidienStijn GroveBart van der MarkRuud Mulder en Fred Streefland. De voordrachten zijn getoetst op het onderscheidende vermogen van de leverancier, het onderscheidende vermogen van het product en wat het bedrijf bijzonder maakt volgens de inzender.

De tien genomineerden in de categorie Detachering & Recruitment zijn:

N.b. Linkit heeft zijn nominatie ingetrokken. Als toelichting hierop geeft het bedrijf:

'De bootcamp voor data engineers is onderdeel van een groter programma om onze klanten door middel van projecten met complete teams, van begin- tot eindfase, te helpen om data slimmer in te zetten. De term Detachering & Recruitment zou hier onvoldoende recht aan doen en we zouden volgend jaar dan ook graag meedoen in een categorie die daar beter bij past.'

Stemmen

Op 5 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2021. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat voor de andere helft doorslaggevend is.

Op 2 november worden per categorie de winnaars aangewezen. De komende tijd maken we gedoseerd ook de andere genomineerden bekend.

Partner worden van de Computable Awards 2021?

Wilt u partner worden van de Computable Awards 2021, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Verbind dan uw naam aan dit evenement en ervaar op 2 november een uitzinnige uitreiking!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-17T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.