Groei-IT scoort met videowerving it-kandidaten

Computable Awards 2021, categorie Detachering & Recruitment

Bij Groei-IT kunnen de recruiters inhoudelijk meepraten over it. Ze kennen de ontwikkelingen op het gebied van it en kunnen daarom adviseren over teamsamenstelling. Een profiel wordt nooit direct geaccepteerd, ze horen kandidaten eerst uit over het team, de visie, de it-roadmap en de belangrijkste competenties en kernwaarden. Daarbij benadert Groei-IT alle kandidaten middels een persoonlijke video. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Groei-IT te nomineren in de categorie Detachering & Recruitment.

Elke kandidaat krijgt een video waarin Groei-IT uitlegt waarom het deze persoon benadert en welke mogelijkheden ze hebben. De insteek daarbij is altijd om te sparren over ambities. Groei-IT kijkt hierbij ook naar de lange termijn. Vervolgens interviewt het it’ers over hun carrière en levenslessen. Op die manier inspireren zij studenten om te kiezen voor de it-wereld. Ook richten ze zich op vrouwen in tech door hen te interesseren voor it.

Groei-IT hanteert een uitzonderlijke aanpak. Zo werken zij niet met een fee maar met een standaardbedrag. Zo hebben zij geen belang bij de fee of de hoogte van het salaris. Daarbij vullen zij niet alleen sec vacatures in, maar hebben zij een visie op talent. De communicatie is proactief over hun aanpak en wekelijks worden klanten bijgepraat over de voortgang. Groei-IT heeft geen uitleg nodig bij de inhoud van de profielen en begrijpt gewoon wat ict is.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-17T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.