35-jarig bestaan levert Haselhoff Groep nominatie op

Computable Awards 2021, categorie Detachering & Recruitment

Sollicitatiegesprek

Haselhoff Groep is specialist in het invullen van ict-vacatures en in 2021 bestaat het 35 jaar. Zowel binnen werving en selectie, executive search en interim zijn er weinig bureaus die zo’n lange geschiedenis hebben en binnen ict al helemaal niet. Haselhoff gaat met zijn tijd mee zonder daarbij het oog voor persoonlijk contact met zowel opdrachtgever als kandidaat te verliezen. Dat blijft voorop staan. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Haselhoff Groep te nomineren in de categorie Detachering & Recruitment.

Bij Haselhoff Groep draait het om persoonlijk contact. In een wereld waar technologie een steeds grotere rol speelt, weet Haselhoff op ieder moment in het proces de persoonlijke snaar te raken. Of het nu gaat om het contact met de organisatie die een vacature open heeft staan of in het contact met de kandidaat. Er is in iedere fase oog voor de mens. Dat het contact niet ophoudt na een plaatsing blijkt ook uit de onboarding coaching die Haselhoff een geplaatste kandidaat standaard aanbiedt. Het bureau ziet het belang van een goede onboarding bij de start van een nieuwe baan en draagt hier op deze manier haar steentje aan bij.

Ook naar de opdrachtgever is persoonlijk contact een belangrijk onderscheidingspunbt. Iedere vacature gaat vooraf aan een intake bij het bedrijf waar de recruitmentconsultant een goed beeld krijgt van zowel de vacature, maar ook van de organisatie. Tenslotte kiest een nieuwe collega niet alleen voor een bepaalde functie, maar ook voor een bepaald type organisatie. Dit jaar is Haselhoff gestart met het ict-vacaturevragenuur. Bedrijven kunnen gratis van gedachten wisselen en sparren over hun moeilijk in te vullen ict- en im-vacatures.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-17T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.