Humanoids scoort nominatie met Java-developers

Computable Awards 2021, categorie Detachering & Recruitment

Java

Java-developers, de vraag naar deze specialisten is groot en er lopen er (veel te) weinig rond. Java blijft bij enterprise-organisaties dé technische backbone en het fundament van digitale dienstverlening. Het vinden van Java-developers is echter voor vrijwel iedere grote organisatie een serieus probleem. Goede kandidaten zijn schaars en zeer gewild. De verwachting is dat dit alleen maar toe gaan nemen in de toekomst. Daarom is Humanoids per 1 januari 2021 gestart met het aanbieden Java-developers aan hun bestaande en nieuwe klanten. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Humanoids te nomineren in de categorie Detachering & Recruitment.

Humanoids heeft een Java-programma aan de dienstverlening toegevoegd. Het heeft de vakkennis over Java-development in een specialistisch programma gegoten met een cutting-edge tech stack (Spring Boot, MongoDB, GraphQL, Docker, Kubernetes), waarmee hun Java-developers direct bij enterprise-organisaties mee kunnen draaien. Humanoids blijft zijn Java Developers tijdens de opdracht ondersteunen en biedt hen een volle dag in de week een verdiepend programma aan van trainingen en masterclasses.

Humanoids biedt sinds 2017 verdiepende programma’s in ux-design en front-end development. Het biedt traineeships waarin alle specialistische vakkennis is gegoten, speciaal voor academici. Humanoids doet met die nieuwe generatie ux-designers en developers het kenniswerk van de toekomst. Dit doen zij voor klanten als Port of Rotterdam, Heineken, ING Bank en het ministerie van Binnenlandse Zaken. Humanoids werkt met een groep hele slimme mensen, allemaal intern opgeleid, vanuit vestigingen in Rotterdam (Groot Handelsgebouw) en Amsterdam (Herengracht). De afgelopen drie jaar zijn gegroeid tot ongeveer twintig professionals.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-17T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.