Linden-IT scoort met persoonlijke benadering

Computable Awards 2021, categorie Detachering & Recruitment

Juichen

Linden-IT zet zich in om de beste match te vinden tussen it-professionals en zijn opdrachtgevers. Dit doen het door snel te schakelen, een persoonlijke benadering van zowel professionals als opdrachtgevers en door een uiterst effectieve werkwijze te hanteren. Het doel daarbij is om professionals verder te helpen in hun carrière en tijdens hun dienstverband bij Linden-IT verder te begeleiden, onder andere door het volgen van opleidingen en het behalen van certificeringen. Linden-IT is aangesloten bij de NBBU en is NEN4400- en SNA-gecertificeerd. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Linden-IT te nomineren in de categorie Detachering & Recruitment.

Linden-IT ondersteunt organisaties met de inzet van it-professionals. Dit kan voor kortere periodes bij bijvoorbeeld migratieprojecten, maar ook voor langdurige periodes waar de wens bestaat voor een flexibele schil. Linden-IT draagt hierin zorg voor het gehele proces van werving tot aan de begeleiding tijdens het project. Linden-IT heeft ruim 250 IT-professionals in dienst. Ze zijn continu bezig met hun ontwikkeling door middel van studie en het behalen van certificeringen. Deze professionals hebben een verscheidenheid aan expertise in huis, van servicedeskmedewerker tot cloud engineer en van functioneel beheerder tot aan ict-manager.

Begeleiding van professionals vindt Linden-IT erg belangrijk. Het bezoekt medewerkers elke zes weken, waarbij er uitvoerig met hen in gesprek wordt gegaan over hun werkzaamheden, de kennis die ze nog nodig hebben of missen en hun opleidingstraject. Daarnaast gaat het ook om persoonlijke zaken, zodat het bedrijf op de hoogte is van hetgeen er speelt. Van hieruit kunnen ze snel schakelen met zowel de professional als de klant.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-17T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.