Quoratio Groep scoort met Zero Admin-robots

Computable Awards 2021, categorie Detachering & Recruitment

De Quoratio Groep is een multi-label detacheerder/dienstverlener op het gebied van complexe administratieve domeinen. De groep detacheert professionals, implementeert oplossingen en biedt administratie als een dienst aan in een eigen bpo-center. Samen met de klant streeft de Quoratio Groep naar een wereld waarin mensen, technologie en processen optimaal samenwerken. Een wereld die het Zero Admin noemt. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Quoratio Groep te nomineren in de categorie Detachering & Recruitment.

Het administratieve vakgebied verandert ingrijpend. Robots nemen administratieve taken over en systemen worden aan elkaar geknoopt om menselijke interactie tot een minimum te beperken. Quoratio ziet dit niet als een bedreiging, maar als kans. Het gaat zelfs een stap verder: Zero Admin, dát is waar ze voor gaan. Een krachtige term voor een toekomst waarin administratie niet aanwezig lijkt. Waarin mensen, systemen en processen optimaal samenwerken. Op de weg daar naartoe komt alles voor Quoratio samen: hun administratieve vakkennis, hun drive om impact te maken en hun wil om samen met klanten duurzaam te groeien.

Om ook de daad bij woord te voegen heeft Quoratio in 2020 een Digital Solutions-poot opgezet waarin ontwikkelaars en processpecialisten robots en applicaties ontwikkelen om mensen in administratieve afdelingen overbodig te maken. Hiermee kanibaliseert Quoratio op de eigen markt, maar ze zijn er van overtuigd dat zo de klant het beste geholpen is en dat de administrateur van de toekomst, die robots beheert, controleert, uitbreidt en de stap laat maken naar kunstmatige intelligentie. Quoratio Groep neemt zijn medewerkers mee in de nieuwe wereld waarin niet alleen vakkennis, proceskennis en competenties belangrijk zijn, maar ook kennis van systemen, data en rpa. Zo is Quoratio niet alleen een detacheerder op zoek naar de klassieke uurtje-factuurtje business, maar wil het daadwerkelijk impact maken voor klanten. De robots van Quoratio draaien inmiddels al bij vele klanten (met name zorginstellingen).

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-17T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.