Sterksen scoort met total talent management

Computable Awards 2021, categorie Detachering & Recruitment

talent

Sterksen heeft in het afgelopen jaar bij verschillende RPO klanten de stap gemaakt naar een total talent management-oplossing. Er zijn al enkele succesvolle cases die laten zien dat een combinatie van rpo, interim solutions en msp een waardevolle toevoeging is voor organisaties die willen blijven groeien. Binnen Sterksen zijn er verschillende expertises, waardoor zij op verschillende vlakken voor hun opdrachtgevers klaar konden staan. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Sterksen te nomineren in de categorie Detachering & Recruitment.

Zo hebben de recruiters van Sterksen allen een groot netwerk met it-specialisten, door de grote nadruk op het rekruteren van it-functies in de afgelopen negentien jaar. Vanwege de vele jaren bij verschillende rpo-opdrachtgevers zijn zij ook bekwaam in de recruitment naar andere functies zoals sales, management en corporate staff. Behalve de verschillende soorten functies welke Sterksen kan invullen, is er ook de mogelijkheid om te kijken naar zowel vast als tijdelijk personeel. De business unit Sterksen Interim Solutions is namelijk erg bekwaam in het snel invullen van tijdelijke it-posities: een waardevolle toevoeging voor veel opdrachtgevers wanneer de zoektocht naar vast personeel te lang duurt of waar veel tijdelijke it-projecten lopen.

Naast de verscheidenheid die Sterksen biedt in de soorten rollen die zij vervult en de contractvormen van deze rollen, is er ook veel ruimte voor innovatie op andere vlakken. Zo wordt er bij Sterksen veel waarde gehecht aan recruitment marketing en tooling. Binnen Sterksen is er een zogeheten Tech Team actief. Zij gaan continu op zoek naar de nieuwste tools voor recruiters, om het recruitmentproces zo efficiënt mogelijk in te richten. Denk bijvoorbeeld aan contact tools, ai-sourcing tools, meer werken met data analytics, maar ook samenwerkingen met jobmarketing-platformen.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-17T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.