Yacht scoort met inzet voor betere wereld

Computable Awards 2021, categorie Detachering & Recruitment

It inzetten om de wereld beter, sneller en veiliger te maken, dat is wat Yacht nastreeft. De mogelijkheden voor it-professionals zijn legio. Stel een slim algoritme op dat voorspelt waar en wanneer dieren schade veroorzaken aan het spoor. Ontwikkel software voor een scanner die 3D-foto’s maakt van celweefsel, zodat medisch specialisten over de hele wereld gelijktijdig een diagnose kunnen stellen. Help banken bij complexe digitale transformaties. Bescherm gemeenten tegen cyberaanvallen. Of creëer met behulp van big data bij KLM een betere doorstroom van bagage. Yacht biedt het. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Yacht te nomineren in de categorie Detachering & Recruitment.

Yacht biedt interim opdrachten, vaste functies en projecten bij ambitieuze technologiebedrijven in Nederland. Dit kunnen grote corporates zijn, dit kunnen ook innovatieve startups in bijvoorbeeld de zorgsector of bij de overheid. Yacht biedt voor elk specialisme wel een opdracht, of het nu gaat over softwaredevelopment, data science, cybersecurity, ux-design, netwerk- en infrabeheer, functioneel beheer, systemengineering of it-support is. Het stimuleert daarbij zijn professionals om kennis op te doen van nieuwe ontwikkelingen als blockchain, virtual reality, machine learning, drones, big data, cybersecurity en robotica.

Zowel voor juniors als seniors in uiteenlopende krijgen opleidingsprogramma’s door Yacht aangeboden. Compleet met certificering, vaste opleidingsdagen en veel contact met collega’s die ook in het programma zitten. Zo heeft Yacht talent- en advanced programs voor onder meer softwareontwikkelaars, systeembeheerders, devops-engineers, business information managers en netwerkbeheerders. Ook de soft skills kunnen via Yacht op peil gehouden worden. Met cursussen, trainingen, intervisie, reflectie en rollenspellen kan er gewerkt worden aan competenties, bijvoorbeeld op het gebied van communicatie, gedragsherkenning, leidinggeven of agile en scrum.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-17T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.