Ahrend en Jabra scoren met videobelboxen

Computable Awards 2022, categorie Future of Work

Ahrend en Jabra gaan vanuit de eigen expertises samen inspelen op de grote vraag naar innovaties die comfortabel videobellen op kantoor mogelijk maken. De ‘space in space’-oplossingen van Ahrend zijn voortaan worden uitgerust met geïntegreerde audio- en video-oplossingen van Jabra. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2022 reden om Ahrend en Jabra te nomineren in de categorie Future of Work.

Wegingen en score

Computable-experts hebben alle inzendingen in de categorie Future of Work van vier cijfers voorzien. De hoofdjury heeft vervolgens aan deze vier onderdelen wegingen (totaal 100) toegekend om zodoende tot een eindcijfer te komen. De top 10 hoogste cijfers is genomineerd.

Wegingen (totaal 100)
27 (Verandering)
28 (Opleveren)
28 (Onderscheidend vermogen)
17 (Aanpassingen)

Eindcijfer Ahrend en Jabra: 6,86

Jabra en Ahrend zagen de werkomgeving vóór, tijdens en na corona veranderen. Vóór corona was videobellen een uitzondering. Tijdens het ‘thuiswerk-tijdperk’ deden kantoormedewerkers niet anders, waardoor Microsoft Teams in het begin van de pandemie 1000 procent méér calls faciliteerde dan voor de crisis. Voor die vraag ontwikkelde Ahrend compacte, modulaire en akoestische boxen. Deze boxen worden in de open ruimte op kantoor geplaatst, nemen slechts twee vierkante meter ruimte in beslag en spelen zo in op de grote vraag naar kleinere afgezonderde ruimtes voor frequent, comfortabel en geconcentreerd video-overleg. De boxen waren in 2021 goed voor 5 procent van de bedrijfsomzet bij Ahrend. Inmiddels is dit 15 procent en dat percentage blijft groeien.

Jabra rust de boxen uit met de Speak 750 speakerphone en een Jabra PanaCast of PanaCast 20 camera, afhankelijk van het type box. Klanten kunnen ook kiezen voor Jabra’s nieuwe Panacast 50, een alles-in-één, 4K videobar die zorgt voor vlijmscherp beeld en kraakhelder geluid. Ahrend en Jabra bieden de verschillende boxen als plug-and-play-oplossing aan: voor de installatie is geen kennis van it nodig, en eenmaal geïmplementeerd is het minikantoor meteen klaar voor gebruik.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-27T12:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.