Poly scoort met hybride vergaderoplossingen

Computable Awards 2022, categorie Future of Work

Vergadering

Poly levert vergaderproducten die passen bij hybride werken en de manier waarop we samenwerken. De productstandaarden van Poly geven hybride werknemers de tools om als gelijken te vergaderen en te slagen - vanaf elke locatie. Poly bouwt momenteel aan een bibliotheek van hulpmiddelen, waaronder toolkits, webinars en infographics die mensen helpen om interacties op te zetten en samen te werken. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2022 reden om Poly te nomineren in de categorie Future of Work.

Wegingen en score

Computable-experts hebben alle inzendingen in de categorie Future of Work van vier cijfers voorzien. De hoofdjury heeft vervolgens aan deze vier onderdelen wegingen (totaal 100) toegekend om zodoende tot een eindcijfer te komen. De top 10 hoogste cijfers is genomineerd.

Wegingen (totaal 100)
27 (Verandering)
28 (Opleveren)
28 (Onderscheidend vermogen)
17 (Aanpassingen)

Eindcijfer Poly: 6,56

Nu de wereld en de manier waarop mensen werken is veranderd, heeft samenwerkingstechnologie de mogelijkheid geopend om het speelveld gelijk te maken en ervoor te zorgen dat iedereen deel kan uitmaken van het gesprek. Poly’s nieuwste producten, bijvoorbeeld de nieuwe reeks videobars, zijn ontworpen voor kleine vergaderingen. In tegenstelling tot de concurrentie zijn de videobars voor grotere ruimtes uitgerust met twee camera’s. Eén voor de diepte en één voor de breedte (120 graden), zodat de toehoorder duidelijk kan zien wat er in de ruimte wordt besproken, zelfs als de spreker verder van de camera af zit. Een enkele camera van 180 graden is minder geschikt voor dit doel.

Poly zorgt ervoor dat iedereen deel kan uitmaken van het gesprek, op elk platform, op elke plaats, met volledige gelijkwaardigheid van vergaderingen. Het zet daarvoor intelligente functies in als NoiseBlock- en Acoustic Fence-technologieën. Poly’s producten en diensten werken samen met cloud-gebaseerde videoconferencing partners, om een allesomvattende oplossing te leveren. Zodoende draagt Poly oplossingen en diensten bij aan de evolutie van hybride werken door tools te implementeren die een meer gelijkwaardige vergaderervaring mogelijk maken. Zodoende kunnen ze krachtiger zijn wanneer ze als één samenwerken.

Terug naar de overige genomineerden

Poly scoort met hybride vergaderoplossingen

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-27T12:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.