PSOhub scoort met projectmanagementsoftware

Computable Awards 2022, categorie Tech-startup

Dit artikel delen:

Met PSOhub automatiseren mkb-bedrijven het gehele interne bedrijfsproces in de cloud. Van de registratie van de eerste lead tot het verzenden van de factuur en debiteurenbeheer door de integratie met de meest gangbare softwarepakketten. PSOhub levert projectmanagementsoftware voor het mkb dat volledig geïntegreerd is in HubSpot, Salesforce, Microsoft Dynamics 365 en Pipedrive. Voor de hoofdjury van de Computable Awards 2022 reden om PSOhub te nomineren in de categorie Tech-startup.

Wegingen en score

Computable-experts hebben alle inzendingen in de categorie Tech-startup van vier cijfers voorzien. De hoofdjury heeft vervolgens aan deze vier onderdelen wegingen (totaal 100) toegekend om zodoende tot een eindcijfer te komen. De top 10 hoogste cijfers is genomineerd.

Wegingen (totaal 100)
33 (Product)
14 (Markt)
21 (Team)
32 (Business)

Eindcijfer PSOhub: 6,97

PSOhub is na anderhalf jaar al actief in 43 landen. Dit is te danken aan de schaalbaarheid van de oplossing en de manier hoe het bedrijf is ingericht. Implementatie doet de klant zelf met behulp van online stappenplannen, maar het krijgt wel automatisch op maat gemaakte support. Dit kan zijn met een support-bot of door de 24/7 live-support van de medewerkers van PSOhub. In september 2021 heeft PSOhub een investering binnengehaald om te groeien. In maart 2022 zijn ze door HubSpot als enige Nederlandse organisatie geselecteerd als ‘certified app for personalized customer service’. PSOhub biedt wereldwijd naar eigen zeggen als enige een oplossing aan voor urenregistratie op servichub-tickets van HubSpot.

PSOhub richt zich wereldwijd op de zakelijke dienstverleners, een markt met meer dan vijf miljoen bedrijven. Het team bestaat uit een aantal professionals met verschillende achtergronden. De oprichter, Martijn van der Hoeden, is op zijn achttiende zijn eerste bedrijf gestart in deze sector. Bij PSOhub heeft hij een team samengesteld met oud-werknemers, maar ook met werknemers die uit de juridische en financiële sector komen. Diversiteit staat bovenaan, PSOhub is een tech-bedrijf waarbij meer vrouwen werken dan mannen, met medewerkers van verschillende achtergronden en culturen.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-29T10:00:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.