Dit zijn de 10 beste tech-startups van Nederland!

Genomineerden Computable Awards 2022, categorie Tech-startup

Dit artikel delen:
start-up

Ict-vaktitel Computable nomineert tien kandidaten voor de Computable Awards 2022 in de categorie Tech-startup. Dat zijn Apolix, Greencast, Moovd, PSOhub, Tapp.online, The Routing Company, Vormats, WordProof, XoSight en XS2Content. De winnaar maken we bekend tijdens een spectaculaire show op 5 oktober.

Een groep van in totaal zestien Computable-experts heeft de 27 voordrachten in de categorie Tech-startup digitaal beoordeeld. Hun oordeel vormde de basis waaraan de hoofdjury van de Computable Awards 2022 wegingen toekende om zo de tien genomineerden te kunnen bepalen. Dit juryteam bestaat uit Artie DebidienStijn GroveBart van der MarkRuud Mulder en Fred Streefland. De voordrachten zijn getoetst op product, markt, team en business. De hoofdjury kende aan deze vier onderdelen wegingen toe van respectievelijk 33, 14, 21 en 32 (100 totaal).

De tien genomineerden in de categorie Tech-startup zijn:

Stemmen

Op 4 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2022. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 5 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. Dit doen we doen De Polar van Jaarbeurs in Utrecht. Het thema van de avond wordt The Dutch Masters, waarbij ook aandacht voor de prestaties van Nederlanders. Deze week maken we gedoseerd ook de andere genomineerden bekend.

Partner worden van de Computable Awards 2022?

Wilt u partner worden van de Computable Awards 2022, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Verbind dan uw naam aan dit evenement en ben aanwezig bij de spectaculaire uitreiking op 5 oktober 2022!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2023 

Diamond

Gold

Silver

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-29T10:00:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.