Edward van der Jagt ondersteunt CommVault met groei

Channel Awards 2019, Personal Achievement Awards, Sales Personality of the Year

Edward van der Jagt

Edward van der Jagt

CommVault heeft Edward van der Jagt aangesteld als salesdirecteur voor de Benelux. Van der Jagt stuurt het salesteam aan en ook richt hij zich op het vergroten van de betrokkenheid en de groei van partners van CommVault. Voor de redactie van Channelweb aanleiding om binnen de Channel Awards 2019 Edward van der Jagt te nomineren in de categorie Sales Personality of the Year.

Van der Jagt heeft veel ervaring in het opbouwen en aansturen van internationale salesteams in de it-branche. Eerder was hij bijna acht jaar werkzaam bij Dell EMC als salesdirecteur. De laatste twee jaar heeft hij als zelfstandig consultant en interim manager verschillende bedrijven geholpen met de ontwikkeling van ‘as a service’-oplossingen op het gebied van salesmanagement.

Van der Jagt stuurt als sales director het Benelux-team aan en zorgt voor betere relaties met klanten en partners. Hij heeft niet alleen ervaring in het opbouwen en aansturen van internationale salesteams, maar heeft ook een duidelijk idee van de veranderende eisen van kanten. Zijn ervaring in de it-sector is een enorme aanwinst voor CommVault als bedrijf en stelt hem in de ideale positie om de volgende groeifase in de Benelux te leiden.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.