SoftwareONE rondt overname van Comparex af

Channel Awards 2019, Reseller Awards, Best Software License Partner of the Year

Dit artikel delen:
Licentie

Licentiespecialist SoftwareONE heeft de overname van de wereldwijde it-serviceprovider Comparex afgerond. Inmiddels prijkt wereldwijd de merknaam SoftwareONE op de tientallen locaties. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om SoftwareONE te nomineren in de categorie Best Software License Partner of the Year.

Door de enorme fusie van beide bedrijven is er een softwarelicentie- en managed services-specialist ontstaan met wereldwijd 5500 werknemers. Het bedrijf heeft tweehonderd locaties in ongeveer tachtig landen. SoftwareONE heeft onder andere partnerships met Adobe, Amazon Web Services, Citrix, IBM, Microsoft, Oracle, Red Hat, Trend Micro en VMware.

SoftwareONE biedt nu lokale taaldiensten in 88 landen en ondersteuning in 150 landen. Ook na de overname van Comparex blijft SoftwareONE de nadruk leggen op het ontwikkelen van mensen en de ondernemerscultuur gebaseerd op de kernwaarden van het bedrijf, volgens eigen zeggen de fundamentele pijlers van het succes sinds de oprichting van het bedrijf.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T16:11:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.