Nominatie HPE OEM Solutions

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Best Channel Product of the Year

Succes

HPE OEM Solutions zorgt ervoor dat een groot aantal bedrijven in Nederland focus kunnen hebben op hun eigen producten en oplossingen. HPE OEM Solutions bedient samen met een select aantal resellers deze relaties. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om HPE OEM Solutions te nomineren in de categorie Best Channel Product of the Year.

Het OEM-programma van Hewlett Packard Enterprise (HPE) biedt vijf jaar garantie op de basisunits, iets dat doorgaans drie jaar is. Daarnaast is er een mogelijkheid tot rebranding en biedt HPE OEM Solutions lifecycle management en ondersteuning van ontwikkelaars. Partners komen in aanmerking voor HPE OEM Solutions wanneer zij een oplossing realiseren waarbij server, storage en/of netwerkcomponenten benodigd zijn.

Typische producten die ondersteund worden door HPE OEM Solutions zijn simulatoren (bijvoorbeeld een race- of vliegsimulator), virtual reality-systemen, videobewakingsoplossingen, sorteeroplossingen en softwareoplossingen. HPE OEM Solutions wordt vooral ingezet vanwege de stabiliteit, snellere en gemakkelijke bestelprocessen, niet alleen lokale, maar ook wereldwijde service en wanneer it niet de core business, maar wel onderdeel is van de oplossing,

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-28T12:59:00.000Z Redactie Channelweb


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.