Nominatie Microsoft Cloud Adoption Framework voor Azure

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Best Channel Product of the Year

Duimen

Microsoft heeft het Cloud Adoption Framework voor Azure op de markt gebracht. Dit is het One Microsoft-platform voor cloudacceptatie, waarbij best practices van Microsoft-medewerkers, -partners en -klanten zijn geconsolideerd en gedeeld. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Microsoft Cloud Adoption Framework voor Azure te nomineren in de categorie Best Channel Product of the Year.

Het Microsoft Cloud Adoption Framework voor Azure biedt klanten tools, richtlijnen en verhalen die helpen bij het vormgeven van technologie, bedrijven en hr-strategieën voor het stimuleren van de gewenste bedrijfsresultaten tijdens elke adoptie-inspanning. Microsoft spreekt van een levenscyclusproduct dat de begeleiding afstemt op verschillende fasen en iteraties van de typische levenscyclus van cloudacceptatie, waardoor op het juiste moment eenvoudig toegang is tot de juiste begeleiding.

Voor klanten die nog niet bekend zijn met het Cloud Adoption Framework, zijn er drie inleidende artikelen beschikbaar: Migrate, Innovate en Enable. Elk artikel biedt een samenvatting en een reis op hoog niveau door de acceptatie-lifecycle van de klant.

Terug naar alle genomineerden
Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-20T09:51:00.000Z Redactie Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.