Nominatie StorONE on-premises cloud services

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Best Channel Product of the Year

Duimen

Het Israëlische StorONE levert een cloud based-storageoplossing met behulp van een lokaal in het datacentrum geplaatst storage rack. StorONE is verantwoordelijk voor het management, de klant combineert performance met een scherpe prijs. Men claimt de beste prijs/prestatie-verhouding in de markt. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om StorONE on-premises cloud services te nomineren in de categorie Best Channel Product of the Year.

De StorONE oplossing werkt op basis van een in eigen beheer ontwikkeld besturingssysteem (TRU of Total Resource Utilization) en is de combineren met disk drives met alle gangbare interfaces; NVMe, SSD, SAS en SATA. Het concept combineert de performance van geavanceerde onsite oplossingen met de flexibiliteit en het prijsniveau van cloudoplossingen.

De storage wordt aangeboden op basis van een maandelijks opzegbaar contract tegen een scherpe prijs van 0,02 dollar per Gigabyte per maand. Deze prijs zakt bij grotere afnames, dus configuraties van meerdere Petabytes. Voor deze prijs installeert StorOne een compleet storage rack van Supermicro met 12 Gbyte aan ram voor elke server.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-28T12:59:00.000Z Redactie Channelweb


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.