Gilbert Silvius, lector business, ICT en innovatie aan de Hogeschool Utrecht en principal consultant bij Van Aetsveld project- en verandermanagement

Gilbert Silvius is momenteel lector business, ict en innovatie aan Hogeschool Utrecht en principal consultant bij Van Aetsveld project- en verandermanagement.. Net als Jeroen Aris, Joost van Bilsen, Fred Bons en Bernard Vuijk is hij door Computable gevraagd plaats te nemen in de jury die de beste business cases over 2009 gaat uitroepen.

Silvius (1963) heeft meer dan twintig jaar ervaring in het adviseren van organisaties over verbetering van hun bedrijfsprocessen of innovatie van hun marktpropositie, door de toepassing van ict. Als lector aan Hogeschool Utrecht verbindt hij praktijk en theorie door wetenschappelijk onderzoek te doen naar onderandere de waarde van ict, en deze kennis toe te passen in opleidingen en in de praktijk.

Hij is frequent spreker op seminars en congressen en publiceerde enkele tientallen vakartikelen over de 'business value' van ict en de beoordeling van projecten. Hij is expert in methoden van investeringsselectie en ontwikkelde onder andere een raamwerk voor het beoordelen van de geschiktheid van een evaluatiemethode op basis van de kenmerken van de ict-investering.

Website: www.gilbertsilvius.nl

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-08-17T11:02:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.