Win een HTC-smartphone

Online quiz Computable, vraag 4a

Dit artikel delen:

In samenwerking met HTC en Acronis houdt Computable van maandag 6 april tot en met zondag 19 april 2009 een online quiz. Elke werkdag kan er door middel van het beantwoorden van een vraag een woord gevonden worden en uiteindelijk kan met tien woorden de HTC S740-smartphone gewonnen worden. Om de dag kan er ook een pakket Acronis True Image Home 2009 in de wacht gesleept worden.

Van maandag 6 april tot en met zondag 19 april 2009 wordt er elke werkdag op Computable.nl rond 12.00 uur een kennisvraag voor publicatie vrijgegeven die leidt tot de vondst van een woord. Gedurende veertien dagen worden er dus tien woorden gevonden die aangeleverd in de juiste volgorde kunnen leiden tot het winnen van de S740-smartphone die HTC voor deze online quiz beschikbaar stelt. Ook geven wij om de dag het pakket Acronis True Image Home 2009 weg. Voor het winnen van de hoofdprijs dienen de tien gevonden worden in de juiste volgorde bij de redactie van Computable te worden aangedragen via het invulformulier. Om het Acronis-pakket te kunnen winnen dienen per twee dagen de woorden gevonden te worden die samen de belangrijkste woorden zijn uit bestaande, Nederlandse spreekwoorden of gezegdes. Om de dag kunnen deze oplossingen ook via het invulformulier naar de redactie verzonden worden. Uit alle goede inzenders trekken wij de winnaars.

Vraag 4a luidt: Wat verlaat een 'dure' medewerker niet zo snel volgens tip 2 van Peter Ambagtsheer in het tips-artikel over voorkomen van ontslag?

Naar de vragen

Naar de hoofdprijs van HTC

Naar de tweedagsprijs van Acronis

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-04-14T12:00:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.