Nominatie voor Tom Coehorst (Aces Direct)

Genomineerd als CEO

Tom Coehorst

Tom Coehorst

In 2000 zag de it-wereld er nog heel anders uit. Je had catalogusverkopers - zeg maar dozenschuivers - en totaalleveranciers. Daar zat niets tussen, terwijl in Tom Coehorst zijn ogen juist dáár de markt zat. Hij besloot in dat gat te duiken. Aces Direct zou een club worden met een groot assortiment waar je eenvoudig kunt bestellen en waar persoonlijk contact en service centraal staan. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Tom Coehorst van Aces Direct als CEO van het Jaar te nomineren.

Het Aces Direct dat Tom Coehorst startte op een zolderkamertje in Goirle, maakt tegenwoordig met 85 gedreven mensen zo’n vijftig miljoen euro omzet. De winnaarsmentaliteit van Coehorst past bij een goede ondernemer en is in alles terug te vinden, ook tijdens de sportieve uitjes van Aces Direct. Hij is vooruitstrevend, durft risico’s te nemen en veranderingen door te voeren die bijdragen aan het willen zijn van de beste werkgever voor de medewerkers en de beste it-totaalleverancier voor bedrijven. Als persoon is Coehorst bevlogen, betrokken en toegankelijk. Hij werkt tussen de collega’s op de vloer, kent alle medewerkers en hun functies en haalt het beste uit de medewerkers.

Sinds de start in 2000 heeft Tom Coehorst Aces Direct uit laten groeien tot een van de meest gerenommeerde it-leveranciers in Nederland. Coehorst is begonnen met de verkoop van it-hardware, maar in de meer dan vijftien jaar dat het bedrijf bestaat, is het onder leiding van Coehorst hard gegroeid als organisatie. Niet alleen in omvang, maar vooral ook in kwaliteit, veelzijdigheid, deskundigheid en servicegerichtheid. Jaarlijks worden vijftienduizend bedrijven en overheidsinstellingen geholpen met hun it-uitdagingen. Daarbij ligt de focus op drie vlakken: het leveren van it-oplossingen, it-producten en it-diensten. Coehorst is niet alleen ceo van Aces Direct, maar ook manager van team HR, team Financiële Administratie en team E-Commerce.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-23T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.