Nominatie voor Hassan Tagi (ItaQ)

Genomineerd als CEO

Hassan Tagi

Hassan Tagi

It interim bureau en detacheerder ItaQ bestond in 2016 vijftien jaar. Oprichter en managing director Hassan Tagi besloot in 2001 om op eigen benen te gaan staan. De manier waarop it-programma’s geleid en begeleid werden verbaasde hem toen enorm. Veel inhuur en desondanks weinig resultaat. Dat moest anders en ItaQ was geboren. De daarop volgende vijftien jaar bouwde Tagi een respectabel bureau. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Hassan Tagi van ItaQ als CEO van het Jaar te nomineren.

Focus op resultaten, hard werken en een passie voor het vak hebben ItaQ, vijftien jaar later, gevormd tot wat het vandaag de dag is: een gerenommeerde leveranciers voor it-professionals. Anno 2017 beschikt het bureau over een zeer uitgebreid netwerk van it’ers waaruit het kan putten en jaarlijks heeft ItaQ honderden professionals gedetacheerd bij opdrachtgevers. De focus van het bureau is gericht op het spectrum van hogere en zeer ervaren managementfuncties (zo is ItaQ bijvoorbeeld voorkeursleverancier voor strategisch it interim managementrollen binnen de gehele Rijksoverheid) tot projectmanagementrollen (programmamanagers, ict-projectleiders) en meer technische profielen zoals ontwikkelaars, systeembeheerders, architecten en technisch consultants. Een van de speerpunten van ItaQ is om in 2017 C-level management verder uit te breiden.

Het succes van het bureau is duidelijk terug te zien in de boeken. Het is Tagi, samen met partner Jaap van Raalte, gelukt om het bedrijf sinds 2012 elk jaar te laten groeien met dubbele groeicijfers. In zowel 2013, 2014, 2015 als 2016 mocht ItaQ zich dan ook een FD Gazelle noemen, en ook voor 2017 is een groei beoogd van 20 procent of meer. Het bedrijf is druk bezig met het inschrijven op verschillende nieuwe aanbestedingen om deze groei te realiseren.

Terug naar de overige genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-23T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.