Nominatie voor Jeanine van der Vlist (Eurofiber Nederland)

Genomineerd als CEO

Jeanine van der Vlist

Jeanine van der Vlist

Jeanine van der Vlist is sinds april 2015 in dienst bij Eurofiber waar ze begon als commercieel directeur. Afgelopen jaar werd ze gepromoveerd tot algemeen directeur, mede dankzij het waarmaken van haar groei-ambities met 25 procent omzetgroei in 2016 ten opzichte van 2015. Van der Vlist is verantwoordelijk voor alle Nederlandse activiteiten in relatie tot klanten, dienstverlening, portfolio, marketing en leveranciers. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Jeanine van der Vlist van Eurofiber Nederland als CEO van het Jaar te nomineren.

Eurofiber is marktleider in de grootzakelijke markt en publieke sector van hoogwaardige digitale infrastructuur. Met de inzet van haar strategische meerjarenplan heeft Van der Vlist haar groei-ambities van 2016 overtroffen. Eurofiber heeft in 2016 25 procent nieuwe toegevoegde jaaromzet ten opzichte van 2015. De eerste maanden in 2017 zijn de jaar-op-jaar groeicijfers meer dan 50 procent. Het aantal locaties dat toegevoegd is aan het netwerk in 2016 is met 17 procent gestegen. Hiermee is Eurofiber de snelste groeier in de grootzakelijke markt voor glasvezel en glasvezelgebaseerde netwerkdiensten.

Van der Vlist haar strategie is gericht op het creëren van fan-klanten. Het is haar sterke overtuiging dat als klanten fan zijn de business volgt. Op basis van haar strategische meerjarenplan heeft Van der Vlist reeds in haar eerste volle jaar als algemeen directeur een toevoeging van omzet van 25 procent gerealiseerd. Mede dankzij de inzet van nieuwe producten, een andere aanpak voor meer klantgerichtheid en het aanbrengen van focus op vijf strategische pijlers als de ontwikkeling van een ‘premium brand experience’, slimme innovatie, people empowerment, klantcentrale processen en investering in meer kennis en expertise.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-23T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.