Nominatie voor Jeroen De Wit (Teamleader)

Genomineerd als CEO

Jeroen De Wit, ceo Teamleader

Jeroen De Wit

Teamleader, een SaaS-oplossing voor crm, sales, projectmanagement en facturatie, heeft een investering opgehaald van tien miljoen euro bij onder andere Fortino Capital. Met deze investering kan Teamleader het gelijknamige product door ontwikkelen tot een volwaardig platform voor het midden- en kleinbedrijf en volop inzetten op Europees marktleiderschap in het mkb-segment. Het is de derde investering van Fortino Capital in Teamleader die ceo Jeroen De Wit weet op te halen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Jeroen De Wit van Teamleader als CEO van het Jaar te nomineren.

Teamleader is in 2012 opgericht als een geïntegreerde oplossing voor crm, offertebeheer, projectmanagement, tijdregistratie en facturatie voor mkb’ers. Het bedrijf heeft zich in korte tijd ontpopt tot snelst groeiende scale-up van Europa, door de continue focus op een gebruiksvriendelijke en geïntegreerde tool die ondernemers toelaat om snel en zonder hoge kosten te digitaliseren. Het bedrijf heeft inmiddels kantoren in West-Europa, de DACH-regio en Zuid-Europa. Het bedrijf groeide in één jaar van vijftien naar honderd medewerkers.

Teamleader is onderscheidend mede door zijn multilokale strategie. Met plaatselijke teams in de landen waar de organisatie aanwezig is, zorgt Teamleader ervoor dat klanten ondersteuning krijgen door mensen die hun context begrijpen. Deze lokale aanpak werkt en in de toekomst wil De Wit deze aanpak niet alleen toepassen aan de hand van lokale teams, maar wil hij die lokale aanwezigheid nog meer uitstralen in het product. Denk hierbij aan integraties met lokale softwaretools. Zo wordt het voor ondernemers nog makkelijker om te digitaliseren.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-23T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.