Overheid & ICT 2013

Kan burger helpen met ontwikkeling CMS?

Dit artikel delen:
Vraag stellen

Hans Westrik is inwoner van de gemeente Schagen. Tijdens Overheid & ICT 2013 diende hij een vraag in die hij graag door een expert wil laten beantwoorden. Zijn vraag gaat over de inzet van burgers bij de ontwikkeling van een content management systeem (cms). Westrik vindt dat informeren motiveren is. ‘Als burgers geïnformeerd worden, dan gaan burgers reageren en kun je hen proactief op de hoogte houden.’

Zijn er mogelijkheden voor het ontwikkelen van een cms waarbij burgers worden geïnformeerd over de actuele plannen van het college en de raad van de gemeente en daarbij inzicht krijgen in alle onderliggende stukken? Voorwaarde is dat het geautoriseerd is en past bij het interessegebied van de desbetreffende burger.

Gedurende de beurs Overheid & ICT 2013 kunnen lezers van Computable vragen stellen over ict bij de overheid aan de ruim 1100 Computable-experts. Tijdens de beurs is permanent een expert in de Computable-stand aanwezig. Een vraag kun je stellen door het invullen van een formulier. Experts beantwoorden de vragen z.s.m.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-23T14:20:00.000Z


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.