Markt draagt 471 Awards-kanshebbers voor

Succes

De Nederlandse ict-markt heeft in totaal 471 voordrachten gedaan voor de Computable Awards 2012. In de categorie voor de ict-dienstverleners kwamen met 92 nominaties de meeste voordrachten binnen. Voor alle elf de categorieën gaat een vakkundige jury binnenkort de vijf definitief genomineerden bepalen.

Dit jaar zijn de voordrachten voor de Computable Awards beter onderbouwd dan in 2011. Ook zijn er beduidend meer voordrachten gedaan en is het aantal bedrijven of personen dat voorgedragen wordt groter dan een jaar eerder. Opvallend dit jaar is het grote aantal kleinere partijen die probeert mee te dingen naar een Computable Award in de projectcategorieën voor het bedrijfsleven en de publieke sector. Deze voordrachten zijn veelvuldig gedaan in combinatie met partners en de klant.

Computable 100

Computable reikt op donderdag 4 oktober 2012 voor het zevende jaar op rij de Computable Awards uit. De prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Daarnaast worden vijf prijzen uitgereikt aan de krachtigste ict-bedrijven van Nederland. Zij staan in de top van de Computable 100-lijst.

Lezers van Computable werd gevraagd aan de hand van een project dat hen het afgelopen jaar is opgevallen een partij uit de Nederlandse ict-sector voor te dragen voor een award. Het kon daarbij gaan om projecten die bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk zijn geweest.

Onafhankelijke jury

Uit de organisaties en personen die zijn voorgedragen selecteert een onafhankelijke, vierkoppige vakjury voor elke award vijf genomineerden. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award in oktober ontvangt. De jury bestaat uit dezelfde vier personen als afgelopen jaar.

Het aantal keren dat een partij wordt voorgedragen voor een nominatie speelt geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over het genoemde project wel. De nominatieronde voor de Computable Awards 2011 sluit op 19 maart 2012. Op 25 april 2012 start de stemronde voor Computable-lezers.

Kijk in de Hall of Fame wie er eerder een Computable Award wonnen.

Welke awards zijn er?

- ICT-project van het jaar in de publieke sector
- ICT-project van het jaar
- ICT-dienstverlener van het jaar
- ICT-detacheerder van het jaar
- ICT-leverancier van het jaar voor het MKB-bedrijf
- Softwareleverancier van het jaar
- Meest maatschappelijk verantwoorde ICT-onderneming van het jaar
- Netwerk- en communicatieleverancier van het jaar
- Hardwareleverancier van het jaar
- CIO van het jaar
- CEO van het jaar

Wie zitten er in de jury?

Lees meer over de jury van de Computable Awards 2012:

- Jeroen Aris (Heineken)
- Fred Bons (Ordina)
- Bernard Vuijk (Pro4Pro)
- Eric van der Wolk (Business Case Entrepreneurs)

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-03-20T09:29:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.