Eric van der Wolk, partner bij Business Case Entrepreneurs (BCE)

Eric van der Wolk is partner bij Business Case Entrepreneurs, de ict-adviesonderneming die hij in 2002 met Joost van Bilsen oprichtte. Voor Computable zit hij in de jury die voordrachten voor een nominatie van de Computable Awards 2011 beoordeelt.

Eric van der Wolk (1965) studeerde bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Van 1994 tot 2001 werkte hij bij adiesbureau VODW/Synergetics, waar hij verantwoordelijk was voor de adviesgroep Performance Management. In 2002 heeft hij samen met Joost van Bilsen Business Case Entrepreneurs opgericht.

Van der Wolk heeft uitgebreide advieservaring in de financiële sector, de zorgsector en de verzekeringswereld. De laatste jaren heeft hij binnen BCE de specialisaties Schadeverzekeringen en Schademanagement vormgegeven. Van der Wolk is auteur van vele artikelen op het gebied van rendement op ict-investeringen en succesvol gebruik van business cases.

BCE helpt zijn klanten bij het verbeteren van hun marktpositie door het realiseren van innovatieve business cases. Het is een bureau van en voor ondernemers waar het centrale thema aantoonbaar rendement op de inzet van ict is. Van ontwerp tot en met implementatie en verzilvering van de baten middels excellent projectmanagement. BCE is gevestigd in Bilthoven.

Jury

De jury voor de Computable Awards 2011 bestaat naast Eric van der Wolk uit: Jeroen Aris (Heineken), Fred Bons (Ordina) en Bernard Vuijk (Projects for Professionals).

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-02-24T08:04:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.