Bijna 17.000 stemmen voor Computable Awards

Er zijn inmiddels bijna 17.000 stemmen uitgebracht voor de Computable Awards 2012. Anders dan andere jaren worden er in de elf categorieën ongeveer evenveel stemmen uitgebracht. Ook de door de redactie in het leven geroepen Partner van het Jaar Award doet het goed met bijna 1750 uitgebrachte stemmen.

De afgelopen jaren waren er grote verschillen tussen het aantal stemmen per categorie. Dat is in 2012 anders. Alle categorieën zitten dicht bij elkaar, waarbij de dienstverleners en netwerk- en communicatie leveranciers de 1600 stemmen hebben gepasseerd en de ceo's, cio's en organisaties die maatschappelijk verantwoord bezig zijn dik in de 1400 stemmen zitten. Alle overige awardscategorieën zitten daartussen.

Op dit moment is nog niet te zeggen wie er awards in de wacht gaan slepen. Het stemproces loopt nog tot en met 14 september 2012. Daarnaast bepaalt de vierkoppige vakjury voor de helft wie er gaat winnen. De Computable Awards 2012 worden op donderdag 4 oktober 2012 voor het zevende jaar op rij uitgereikt.

Partner van het Jaar Award

Tijdens de feestelijke uitreiking van de Computable Awards 2012 wordt er ook nog een extra prijs uitgereikt. De redactie van Computable heeft tien projecten, die door meerdere partners zijn uitgevoerd, geselecteerd en één daarvan wint de prijs Partner van het Jaar. De onderscheiding is bedoeld om de aandacht te vestigen op een aansprekend ict-project waarin verschillende ict-partners met succes hebben samengewerkt. Voor deze categorie hebben bijna 1750 mensen gestemd.

Lezers kunnen hun stem online uitbrengen via de poll naast het artikel, ook kunnen zij hun stem motiveren in een reactie onder het artikel. De Computable-redactie bepaalt uiteindelijk welk project de prijs in de wacht sleept. Die keuze wordt mede gebaseerd op het aantal stemmen dat op een project wordt uitgebracht en de motivaties die lezers achterlaten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-07-11T10:13:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.