Managed hosting door True

Inmiddels ruim 31.000 stemmen binnen

Computable Awards 2015 trekt al 500 man

 

Computable Awards 2014 entree

De Computable Awards 2015 zullen de grootste tot nog toe worden. Op dit moment zullen er via partnerships 440 mensen op 3 november in Jaarbeurs Utrecht aanwezig zijn, wat inhoudt dat het gala de vijfhonderd aanwezigen overstijgt doordat dit aantal nog wordt aangevuld met genodigden en eigen mensen. Computable heeft deze groei voorzien en is daarom dit jaar naar een grotere en uitbreidbare locatie uitgeweken. Het is daarom nog mogelijk om tafels af te nemen om bij de uitreiking van de belangrijkste ict-prijzen van Nederland aanwezig te zijn.

Ook in ander opzicht gaat deze editie van de Computable Awards waarschijnlijk als grootste de boeken in. Het recordaantal van 35.559 stemmen vorig jaar wordt naar alle waarschijnlijkheid overtroffen. Op dit moment zijn er 31.225 stemmen uitgebracht, maar het stemproces staat nog ruim anderhalve maand open tot en met 12 oktober 2015. Op dit moment zijn er met ruim tweeduizend beoordelingen de meeste stemmen uitgebracht in de categorie Hardwareleverancier van het jaar. In alle overige categorieën zijn tussen de vijftienhonderd en tweeduizend stemmen uitgebracht.

In de aparte categorie Partnerproject van het jaar liggen de aanmeldingen iets achter, al kan de redactie van Computable met ruim negenhonderd adviesstemmen al een aardig beeld vormen wat de markt vind wie in deze categorie zou moeten winnen. Computable bepaalt namelijk mede op basis van de adviesstemmen wie in deze categorie wint. Je kunt nog steeds hiervoor je adviesstem uitbrengen.

Partnerships

Om bij de Computable Awards 2015 aanwezig te zijn kunnen organisaties een partnership met Computable aangaan. Dit kan in verschillende gradaties. Zo zijn Exact en KPN Gold Partner van het evenement geworden. Ook zijn er zeventien organisaties Silver Partner en zijn iSense ICT Professionals en Ordina Social Media Partners. 23 organisaties zijn met een tafel aanwezig bij de uitreiking. Het is nog steeds mogelijk om partner te worden of om een tafel af te nemen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5582282). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.