Sofie van den Enk presenteert gala-avond

500 mensen via 50 partners aanwezig bij Awards

Zaal Computable Awards 2014

Over krap vier weken is het zo ver: op 3 november 2015 vindt de tiende editie van de Computable Awards plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Op dit moment zullen er zeker vijftig organisaties aanwezig zijn tijdens de jubileumeditie. Vasco was de 49e partij die zich aansloot bij de Computable Awards 2015. Nog geen drie minuten later werd bekend dat Mendix zich ook als partner heeft aangesloten. Het is nu nog een week mogelijk voor organisaties om met zekerheid aanwezig te zijn bij de uitreiking van de belangrijkste ict-prijzen van Nederland.

De Computable Awards-uitreiking wordt gepresenteerd door Sofie van den Enk.

Mendix is de 50e organisatie die aanwezig is bij de Computable Awards. Dit betekent dat er al ruim vijfhonderd aanwezigen zullen zijn. Dit jaar wordt de prijsuitreiking gepresenteerd door Sofie van den Enk, die het stokje overneemt van Art Rooijakkers. Van den Enk is als veelzijdige presentatrice te zien in onder andere De Rekenkamer, Eureka, Eilanders en Puberruil Z@pp. Daarnaast is ze iedere zondagavond te horen bij 3FM, samen met Paul Rabbering, in PS Radio. Computable-hoofdredacteur Sander Hulsman zal haar bijstaan op het podium.

Wilt u ook met uw organisatie aanwezig zijn bij de Computable Awards? Organisaties kunnen een partnership met Computable aangaan. Dit kan in verschillende gradaties. Zo zijn Exact en KPN Gold Partner van het evenement geworden. Het is mogelijk om als Silver Partner of Social Media Partner aan te sluiten. U heeft nog een week de tijd om een tafel te reserveren.

Recordaantal

Het stemproces voor de Computable Awards 2015 is nog open tot en met 12 oktober 2015. Tot nu toe hebben de Awards al een recordaantal van stemmen opgeleverd. Een paar dagen geleden werden er al 50.000 stemmen uitgebracht. Inmiddels is dit gestegen tot ruim 52.000 stemmen. De categorie Partnerproject van het jaar ligt iets achter met de stemmen. Ook hier is het nog mogelijk om een adviesstem uit te brengen, wat de redactie gebruikt tijdens het bepalen van de winnaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-10-09T11:05:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.