Computable zoekt favoriete ICT-werkgevers

Vrouw notitieblok onderzoek vragenlijst

Computable-lezers kunnen vanaf vandaag de organisatie waarvoor zij werken beoordelen als ict-werkgever. Dit geldt voor zowel niet-ict organisaties als ict-bedrijven. Lezers kunnen tot en met donderdag 14 juli deelnemen aan het onderzoek. De uitslagen in deze onderzoeken worden bekend gemaakt in de jaargids Computable 100, die op 9 december 2016 verschijnt.

Er doen in totaal 1178 organisaties mee aan het werkgeversonderzoek. Dit zijn zeshonderd niet-ict organisaties en 578 ict-bedrijven. Computable-lezers kunnen in het onderzoek aangeven bij welk van de aangemelde organisaties zij werkzaam zijn. Vervolgens krijgen zij een aantal vragen over hun werkgever.

In het onderzoek wordt onder andere gevraagd naar de mate van tevredenheid over de doorgroei- en carrièremogelijkheden bij de werkgever, de waardering die de werkgever voor zijn werknemers toont en uiteraard de algemene tevredenheid over de ict-werkgever.

Computable-lezers van wie de organisatie niet is aangemeld, maar welke volgens hen wel in de lijst thuishoort, kunnen deze organisatie alvast voor volgend jaar aanmelden.

Stemmen

Welke organisaties zijn het beste voor hun ict'ers en zouden dus moeten winnen als beste ict-werkgever onder zowel niet-ict organisaties als ict-bedrijven? Beoordeel je werkgever nu in dit Computable-onderzoek. Je kan deelnemen aan het onderzoek tot en met donderdag 14 juli 2016.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-30T14:29:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.