Computable start aanmeldproces Awards 2017

Computable Awards 2016

Computable Awards 2016

Computable reikt in 2017 voor de twaalfde keer op rij de Computable Awards uit. Deze prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Vanaf nu tot en met 9 maart 2017 kan er voor de Computable Awards 2017 worden voorgedragen.

Bij de afgelopen editie van 2016 is het proces rondom de Computable Awards verder geprofessionaliseerd, en ook voor het traject 2017 zijn er veranderingen doorgevoerd. Zo wordt er in de aanmeldmodule per categorie gevraagd om specifieke onderdelen te benoemen zodat de jury voordrachten beter met elkaar kan vergelijken.

Ook in 2017 gaat Computable op zoek naar de beste, mooiste, meest complexe, omvangrijkste projecten in de zorg, het onderwijs, bij de overheid, in het mkb en grootbedrijf. Ook speurt Computable weer naar de Nederlandse start-up van het jaar. Voor deze zes categorieën zal Computable opnieuw een tussenronde organiseren waarin geselecteerde kanshebbers hun project of organisatie mogen pitchen voor een speciale deeljury. Voor alle overige categorieën bepaalt de algemene jury wie er genomineerd worden.

Digital Innovation of the Year

Nieuw ditmaal is een jurytraject in de categorie Digital Innovation of the Year. Bij de afgelopen editie werd deze prijs voor het eerst uitgereikt en werden de genomineerden en de winnaar volledig bepaald door de jury. In 2017 gaat de jury de genomineerden vaststellen en bepalen jury en publiek wie er gaat winnen.

Tevens verloopt het aanmelden voor de categorie Digital Innovation of the Year op een andere manier. Bij een voordracht in één van de vijf projectcategorieën krijgt de inzender ook de mogelijkheid om de voordracht voor deze categorie in aanmerking te laten komen. Wel moet de eindklant of de marktveranderaar in het eventuele vervolgproces een actieve rol gaan aannemen en is eventuele aanwezigheid bij het tussentijdse juryberaad voor deze partijen verplicht.

Dit zijn alle categorieën waarvoor er kandidaten aangedragen kunnen worden:

Bedrijven

ICT-dienstverlener van het jaar

ICT-infrastructuurleverancier van het jaar

Softwareleverancier van het jaar

Hardwareleverancier van het jaar

Cloud-aanbieder van het jaar

Securityleverancier van het jaar

Digital Company van het jaar

ICT-leverancier van het jaar voor het MKB

ICT-detacheerder van het jaar

ICT-opleider van het jaar

Werving- en selectiebureau van het jaar in ICT

Nederlandse start-up van het jaar

Projecten

ICT-project van het jaar in het onderwijs

ICT-project van het jaar bij de overheid

ICT-project van het jaar in de zorg

ICT-project van het jaar in het grootbedrijf

ICT-project van het jaar in het MKB

Aanmelden voor de categorie Digital Innovation of the Year kan via één van de vijf bovenstaande projectcategorieën. De eindklant of de marktveranderaar is verplicht om deel te nemen aan het eventuele vervolgtraject.

Personen

CEO van het jaar

Partnerproject van het jaar

Ook in 2017 zal de redactie van Computable het partnerproject van het jaar bepalen. Computable selecteert tien partnerprojecten waarin minimaal drie partijen succesvol hebben samengewerkt. Hiervoor kunnen aanbevelingen naar de redactie van Computable worden gemaild. De winnaar wordt bepaald door de redactie, maar lezers kunnen wel hun favorieten doorgeven aan de redactie en mogen een adviesstem gaan uitbrengen.

Draag nu kanshebbers voor de Computable Awards 2017 voor.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-12-19T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.