Managed hosting door True

Computable nomineert tien partnerprojecten

 

Computable Awards 2016, winnaar partnerproject SNS Bank, IBM en Micro Focus

Computable Awards 2016, winnaar in de categorie Partnerproject van het Jaar: SNS Bank, IBM en Micro Focus met het project Afscheid van het Unisys-mainframe.

Ict-vakblad Computable heeft tien partnerprojecten genomineerd voor de Computable Awards 2017. Het gaat om projecten bij Amsterdam Trade Bank, Coöperatie Zorg op Zuid, Koninklijke Marine, Quooker, ROC Friesland College, Samen Doen, SVB-BGT en Vebego International en de projecten Brightlands Smart Services Campus en CyberSecurityKeten.NL. De winnaar maken wij tijdens een spectaculaire show op 31 oktober bekend.

De tien genomineerde partnerprojecten zijn bepaald door Computable zelf. De redactie wil met deze categorie aansprekende projecten onder de aandacht brengen waarin minimaal drie partijen succesvol hebben samengewerkt. De selectie is tot stand gekomen in overleg tussen de redacteuren van Computable. Bij het nomineren heeft Computable gekozen voor een gevarieerd aantal projecten. Dit zijn:

Stemmen

De redactie van Computable bepaalt uiteindelijk wie er in deze categorie op 31 oktober gaat winnen. Om tot een beslissing te komen, vraagt de redactie haar lezers wel om een advies. Op 4 juli start voor de markt het stemproces voor de Computable Awards 2017. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Verder buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt.

Op 31 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. Deze categorie is de laatste waarin genomineerden bekend zijn gemaakt.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Computable Awards 2017, het belangrijkste, jaarlijkse festijn in de Nederlandse ict-markt? Reserveer dan nu uw plekken aan tafel bij het netwerkdiner en bij de spectaculaire uitreiking in het Beatrix Theater in Utrecht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6053555). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Mooi initiatief zij het enigszins beperkt door het niet meenemen van interessante buitenlandse partijen in de regio als de universiteiten van Aken en Luik.

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×