Meer tijd om digitale leiders aan te melden

Digital Leadership & Diversity Award

Diversiteit

Computable en RightBrains verlengen de aanmeldtermijn Digital Leadership & Diversity Award. Deze was 1 september 2017, maar beide partijen willen kandidaten ook na de vakantietijd nog de kans geven om voor deze prijs in aanmerking te komen. Daarom kan tot en met 22 september 2017 nog in deze categorie worden voorgedragen.

Op dit moment zijn er in deze categorie zestien aanmeldingen binnen. Echter zijn sommige kandidaten meerdere keren aangedragen waardoor er netto op dit moment tien personen kans maken op deze titel. Enkle van deze kandidaten zullen wij de komende tijd aan de markt voorstellen. Vanmorgen is het eerste portret live gegaan, dat van Leon Bedaux van KPN Digital.

De Digital Leadership & Diversity Award is een nieuwe award die Computable samen met RightBrains gaat uitreiken. Voor deze onderscheiding zoeken beide partners naar managers en bedrijven in het digitale werkveld die diversiteit op de werkvloer stimuleren. De award wordt op 31 oktober uitgereikt tijdens de Computable Awards 2017. Genomineerden en winnaar worden volledig door een jury bepaald.

Aanmelden van digitale leiders kan tot en met 22 september 2017.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-04T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.