Computable zoekt Nederlandse tech-startups

Computable Awards 2018

start-up

Dit is de laatste week dat Nederlandse tech-startups zich kunnen aanmelden voor de Computable Awards 2018. Deze optie staat open tot en met aanstaande donderdag, 26 april 2018. Vanaf vrijdag 27 april is het alleen nog mogelijk om digitale innovaties en transformatie en partnerprojecten bij de redactie van Computable aan te reiken.

Op dit moment heeft Computable in de categorie Nederlandse Startup van het Jaar 68 inzendingen ontvangen. Een groep van twaalf Computable-experts beoordeelt al deze voordrachten en bepaalt welke twintig startups mogen komen presenteren tijdens het juryberaad vrijdagmiddag 1 juni 2018. Onder alle inzendingen zijn startups terug te vinden uit verschillende markten. Zo hebben startups zich aangemeld vanuit een ict-achtergrond (IoT, kunstmatige intelligentie, robotica, cloud computing, et cetera), maar ook zijn er tech-startups terug te vinden uit specifieke verticale markten als de zorg, de overheid, het toerisme, leisure, et cetera. Zij maken allemaal nog kans om uitgenodigd te gaan worden voor het juryberaad van 1 juni. Via de speciale aanmeldmodule kunnen startups worden aangedragen.

Op dit moment is nog maar één Nederlandse tech-startup zeker van deelname aan het juryberaad op 1 juni 2018. Dit is Ockel Computers. Op de afgelopen ict-vakbeurzen Infosecurity en Data & Cloud Expo 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht won Ockel de pitch battles in het Computable Café van drie andere startups. Deze jonge bedrijven waren deelnemers aan het Computable Future Lab op de beurzen. Met als prijs te mogen meedingen naar de Computable Award  Nederlandse Startup van het Jaar in 2018.

Er staan binnen de Computable Awards 2018 nog vier categorieën open om in voor te dragen. Op 3 mei 2018 zal de allerlaatste categorie offline gaan en wordt er een begin gemaakt met het bekendmaken van genomineerden. Wel blijft de categorie Digital Leadership & Diversity Award voorlopig open staan. Dit is een award van RightBrains waar Computable mediapartner van is. De resterende planning ziet er als volgt uit:

Categorie

Voordragen tot en met

Nederlandse Startup van het Jaar

26 april '18

Digitale Innovatie van het Jaar

3 mei '18

Digitale Transformatie van het Jaar

3 mei '18

Partnerproject van het Jaar

3 mei '18

Extra

Digital Leadership & Diversity Award (i.s.m. RightBrains)

nader te bepalen

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-20T09:23:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.